Om Samsek

Hej!

Samsek, Samhällsvetarsektionen vid Umeå universitet, tillhör Umeå Studentkår och har sex kårföreningar. Samsek är kårsektionen för studerande vid institutionen för kostvetenskap, statsvetenskap, geografi och ekonomisk historia, socialt arbete, Restauranghögskolan samt studenter vid Umeå centrum för genusstudier (UCGS). Dessutom studerande vid institutionen för informatik som ej läser BIT-programmet och studerande vid Handelshögskolans enheter för statistik som ej läser inom Civilekonomprogrammen eller fristående kurser vid nationalekonomi.

Samseks uppgift är att förvalta, organisera och förbättra kommunikationen mellan oss och våra föreningar. Vår kärnverksamhet är att genom vårt studentombud se över studenternas utbildningskvalitet och studiemiljö samt att finnas som stöd för våra studenter.

Samseks presidium består för närvarande av ordförande Hanna Lundin Jernberg, kassör Petter Lundström och studentombud Nelly Fernström.

Utöver dessa har Samsek en styrelse som består av  två (2) ledamöter från varje kårförening.

 

1175074_655945097767982_1567525530_n

 

2 thoughts on “Om Samsek

 1. Hej,

  Varför har Samsek en egen sida istället för att ligga på uu.se, om detta är en officiell organisation? Finns det någon anledning? Bara undrar…

  • Det har med anledning av att vi vill bland annat ha egna mailadresser…. alltså @samsek.se.

   Ursäkta sent svar!

   /ordförande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Current month ye@r day *